top of page
aleya-keramika-3373_edited.jpg

STIK Z NARAVO IN POVEZOVANJE S SVOJO KREATIVNOSTJO

Ko se dotakneš gline, se prebudi impulz, ki te popelje na prav posebno dogodivščino raziskovanja svojega dragocenega bitja.

 

Odkrivaš svoj potencial, osvobajaš se spon, omejitev...

Ta impulz predrami srce in ga popelje na pot svobodnega izražanja skozi umetnost oblikovanja in neskončnih možnosti.

To je trenutek, ko se srečata starodavna modrost zapisana v glini in priložnost, da ustvariš nekaj povsem novega z iskro svojega bistva.

KAJ SO ALEYA DESIGN
DELAVNICE Z GLINO?

Glina, ...ta pristen, bogat in naraven material je vse okrog nas. Dostopna je vsakomur, izjemno prožna in prilagodljiva. 

Gre za preprost kupček blata, ki nas vabi k oblikovanju. Vabi nas, da tisto kar smo v svojem bistvu izrazimo skozi oblikovanje in v glini pustimo svoj unikaten zapis. Vsak naš gib v glini pusti sled, sledi pa se oblikujejo v zgodbo oblikovano v izdelek.

Ustvarjanje z glino je terapija. Vabi nas, da se popolnoma predamo trenutku in ga izkusimo v polnosti.

Z vsemi svojimi čutili zaznavamo ta naravni material, prepustimo se, da nas polni, oživlja in sprošča, mi pa sledimo svoji notranji želji po oblikovanju.

Delavnice so sproščeno druženje z glino in oblikovanje le te skozi različne tehnike. So nekakšna meditacija z glino, ki jo čisto po svoje oblikujemo in ustvarjamo nove oblike. Ob tem pa smo ves čas tesno v stiku z naravo, ki nas pri ustvarjanju neizmerno podpira.

Sproščanje, opuščanje stresa in zadovoljstvo je spontana posledica druženja z glino v času, ki ga namenimo sebi.

aleya-keramika-3918_edited.jpg

01

ČUJEČNOST V GIBANJU - LONČARSKO KOLO

...kjer se pozornost in umetnost združita v harmoničen ples samoodkrivanja.

Iskanje trenutkov miru in tišine je v vrvežu našega hitrega življenja postalo bolj dragoceno kot kdaj koli prej. Mnogi se obračamo k praksam čuječnosti, da bi gojili občutek umirjenosti sredi kaosa. Ustvarjanje z glino je ena takšnih praks, ki neopazno združuje ustvarjalnost in pozornost.

02

CLAY THERAPY

Potrebuješ umik od nepotrebnih dražljajev in daleč stran od naglice vsakdana?

Pridruži se mi na sproščenem druženju z glino in oblikovanju le te.

Clay therapy je meditacija z glino, ki jo čisto po svoje oblikujemo in ustvarjamo nove oblike. Ob tem pa smo ves čas tesno v stiku z naravo, ki nas pri ustvarjanju neizmerno podpira. Z vsemi svojimi čutili smo prisotni v trenutku, upočasnimo korak in se sprostimo. 

Je čas, ki ga namenimo sebi ali druženju z nam drago osebo. 

03

Z GLINO V DVOJE

Delavnica je namenjena dvema, ki bi rada na malo drugačen način preživela čas skupaj, ustvarjala skupne spomine in jih za vedno ohranila v izdelku, ki ga na delavnici ustvarita.

Delavnica ni namenjena samo parom, na tovrstno delavnico lahko prideta tudi prijateljici, mama s hčerko ali pa babica s svojim vnučkom. Seveda tudi vsi očki in dedki v kakršnemkoli odnosu s svojimi najdražjimi.

Na delavnici se boste poigrali na lončarskem vretenu, kjer boste združili štiri roke in ustvarjali nepozabno doživetje. Svoje umetnine pa po glaziranju in peki odnesete domov kot spomin na skupno dogodivščino.

04

TEAM BUILDING Z GLINO

Na tej izkušnji z glino krepimo posameznika in njegov edinstven potencial, ki ga skupaj z ostalimi člani skupine združimo v kreativno in produktivno celoto.

Program je zasnovan tako, da krepi skrb zase in čuječnost skozi raziskovanje ustvarjalnosti, povezanost znotraj tima, mirno reševanje problemov in lažje soočanje z življenjskimi izzivi. Izboljša komunikacijo in spodbuja izražanje, ter sprejemanje individualnosti posameznika.

Ustvarjalnost pa vsekakor krepi prebujanje novih in inovativnih idej.

IZBERI SVOJO DELAVNICO

USTVARJAJ DOMA

PODARI NESKONČNE MOŽNOSTI IZBIRE

"Z obiskom delavnice me je obdarila hčerka. Prišla sem brez vedenja o glini, ustvarjalne žilice in pričakovanj.
Toplina, čutnost, prijeten klepet s spoznavanjem in oblikovanjem gline so me umirili. Nad mojim izdelkom sem presenečena in navdušena, delavnico pa sem zapustila umirjena, sproščena.
Hvala."

                                                      Maja 

bottom of page