top of page

TEAM BUILDING Z GLINO

 IZKUŠNJA Z GLINO IN
ZGODBE, KI JIH LAHKO GRADIMO SKUPAJ

Glina spodbuja radostno in igrivo miselnost, ter omogoča globljo povezavo z našo notranjostjo in intuicijo.

Opolnomočenje posameznika in skupinska dinamika je ključnega pomena za uspešno sodelovanje, zaradi česar je ta delavnica prav posebna izkušnja k uspešnemu delovanju skupine. 

Glina je naravni material, ki iz človeka izvablja življenje. Ob dotiku z njo občutimo povezanost z naravo, se prizemljimo in  zaznavamo trenutek v polnosti. Je izjemno sredstvo za sproščanje napetosti in odpravljanje stresa.

Skozi glino neverbalno komuniciramo in se izražamo skozi ustvarjanje. 

Na tej izkušnji z glino okrepimo posameznika in njegov edinstven potencial, ki ga skupaj z ostalimi člani skupine združimo v kreativno in produktivno celoto.

Program je zasnovan tako, da krepi skrb zase in čuječnost skozi raziskovanje ustvarjalnosti, povezanost znotraj tima, mirno reševanje problemov in lažje soočanje z življenjskimi izzivi. Izboljša komunikacijo in spodbuja izražanje, ter sprejemanje individualnosti posameznika.

Ustvarjalnost pa vsekakor krepi prebujanje novih in inovativnih idej.

aleya-delavnica-2419 (1).jpg
aleya-delavnica-2589 (1).jpg

TA DEJAVNOST SPODBUJA ŠTEVILNE VEŠČINE

OPOLNOMOČENJE

Pravimo, da je veriga tako močna, kot je močan njen najšibkejši člen.

Delo z glino prebuja pristnost posameznika in krepi njegove kvalitete, s tem pa močno vpliva na njegovo samozavest, doprinos k skupini in posledično na skupno uspešnost.

 

GLINA IN USTVARJALNO MIŠLJENJE

V umetniškem procesu ni napak, ne obstaja prav ali narobe. Udeležence spodbujamo, da se spopadejo z nepričakovanim z razmišljanjem na nove načine in da opazijo pozitivne posledice.

Spretnosti potrebne za tridimenzionalno gradnjo in ročne spretnosti omogočajo širše razmišljanje in učenje. Glina pomaga raziskovati to novo dimenzijo.

 

IZKUŠNJE IN SODELOVANJE

Udeleženci sodelujejo, da bi izdelali skupno delo iz gline. Vsi delajo s skupnim namenom, vsak prispeva s svojo kreativo in z delom svojih rok k doseganju rezultata.  

 

 SPOŠTOVANJE

Delavnice spodbujajo medsebojno spoštovanje idej in dela. Odkrivajo se nove sposobnosti in razkrivajo se novi načini razmišljanja. Udeleženci razvijejo globlje razumevanje in spoštovanje sodelavcev, ki jih vidijo v novi luči, ter ustvarijo pozitivne odnose, ki jim koristijo na delovnem mestu .

 

PRIPOVEDOVANJE ZGODB IN KOMUNIKACIJA

Prepoznavanje lastnih potencialov pripomore k izražanju kreativnih idej. Sodelovalna narava delavnice pa vzpodbuja udeležence, da nenehno komunicirajo med seboj, se vzpodbujajo in izmenjujejo ideje. To pomaga razviti veščine javne komunikacije, pa tudi sposobnost dajanja in sprejemanja povratnih informacij v ustvarjalnem, svobodnem in novem kontekstu.

PRIPADNOST EKIPI

Dela , ki jih ustvari skupina, spodbujajo občutek ponosa in pripadnosti. Ko je delavnica zaključena, se mojstrovina žge, glazira in vrne. Če je nameščena v skupnem prostoru, kot je sejna soba, postane delo konkreten primer, kaj vse je mogoče doseči z dobrim timskim delom, na kar smo lahko ponosni.  

aleya-delavnica-2338 (1).jpg
aleya-delavnica-2711_edited.jpg
aleya-delavnica-2690_edited.jpg
aleya-delavnica-2562 (1).jpg

IŠČETE NOVE IZKUŠNJE, SPROŠČENA IN KREATIVNA DOŽIVETJA ZA SVOJO EKIPO?

Druženje je sestavljeno iz treh delov. Prvi del je namenjen opolnomočenju posameznika, drugi del povezovanju med udeleženci in tretji del skupinsko delo. Primerno je za skupine od 5 do 15 udeležencev.  Druženje traja okvirno 2 uri v Aleya design studiu v Radomljah. Ob primernem vremenu možna izvedba tudi zunaj, po dogovoru pa tudi na vaši lokaciji.

Skupaj lahko oblikujemo team-building po vaši meri. Oglasite se, z veseljem vam pripravimo ponudbo.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Thanks for submitting!

aleya-keramika-3929.jpg
bottom of page