top of page

CLAY THERAPY

SPONTANO USTVARJANJE Z GLINO
"OBLIKUJTE TIŠINO SVOJEGA UMA"

Kreativno ustvarjanje z rokami pozitivno vpliva na naše dobro počutje, sproščenost in na samozavest. Vse to se zgodi spontano, ko združimo moč dotika z našo kreativnostjo in s pomočjo gline izrazimo.

aleya-delavnica-2586 (1).jpg
aleya-delavnica-2640.jpg

Glina prav tako gradi občutek lastne vrednosti in samozavesti, ki pride skozi uspešno dokončanje izdelka, kajti v procesu CLAY THERAPY delavnice ustvarjamo brez v naprej določenih tehnik in omejujočih pravil ustvarjanja.

Ta svoboden in spontan pristop vzpodbuja zaupanje vase, gradi občutek lastne vrednosti in samozavest.

Z vsemi svojimi čutili zaznavamo ta naravni material, prepustimo se, da nas polni, oživlja in sprošča. Mi pa sledimo svoji notranji želji po oblikovanju in svoje čutenje izrazimo, kajti glina lahko sprejme vsako naše čustvo in ga skozi naše ustvarjanje izrazi. V tem izredno prilagodljivem materialu je namreč mogoče pustiti odtis, znak in takoj zatem spremeniti smer, izbrisati, preoblikovati.

Ob tem pa smo ves čas tesno v stiku z naravo, ki nas pri ustvarjanju neizmerno podpira. Prisotni v trenutku, upočasnimo korak in se sprostimo. 


Ustvarjanje z glino nam omogoča, da izkoristimo neskončno paleto možnosti izražanja brez besed. 

Torej, ko besede niso dovolj, spregovorimo skozi glino.

aleya-delavnica-2331.jpg
aleya-delavnica-2598 (1)_edited.jpg
aleya-delavnica-2690_edited.jpg
aleya-delavnica-2602.jpg

KAJ JE CLAY THERAPY?

Terapija z glino je zavestno ustvarjanje skozi glino. Ne gre za učenje tehnik oblikovanja keramike, temveč za spontano prepuščanje trenutku.

Zavestno ustvarjanje je način, kako zaposliti roke in pomiriti misli.

Spoznajte svojo ustvarjalnost na dostopnem kreativnem potovanju z glino, ki spodbuja veselo in igrivo miselnost in vas povezuje z vašo notranjostjo in intuicijo. 

KOMU SO CLAY THERAPY DELAVNICE NAMENJENE?

Namenjene so prav tebi. Mogoče tvoji dragi prijateljici, mami ali babici. Prideš lahko sama ali v družbi s prijatelji in skupaj preživite čas v kreativnem vzdušju. Morda bi rada svoj prosti čas preživela s svojo sestro ali z bratom, v družbi s svojimi sodelavci, sosedi. 

Morda razmišljaš na kakšen način bi z nekom ponovno obudil/obudila stike in je delavnica z glino odlična priložnost, da gresta oba lažje skozi nerešene situacije iz preteklosti in lahkotneje prestopita napetost.

Glina bo prisluhnila prav vsem, če ste v obdobju težjih preizkušenj ali veselih pričakovanj, veseli, sproščeni, napeti ali žalostni. Vsa vaša čustva bo skrbno objela in vam bo v veliko pomoč pri izražanju le teh.

Včasih tudi tistih nezavednih, potlačenih, pretežkih, da bi o njih govorili.

Naj bo to čas namenjen prav tebi in dovoli si ga preživeti tako, kot ti v tistem trenutku ustreza. Sama s seboj ali v družbi.

KDAJ BODO POTEKALE CLAY THERAPY DELAVNICE?

Z glino se bomo družili v Aleya design studiu v Radomljah ob četrtkih med 17. in 19. uro, ter ob sobotah med 10. in 12. uro.

KAJ VSE JE ZAJETO V CENO?

V ceno je vključen ves material, pripomočki in prav tako tudi glaziranje in žganje vaših izdelkov.

Vaše izdelke po zaključeni peki prevzamete v studiu ali pa vam jih na vašo željo pošlem po pošti in uživate v trajni uporabi le teh.

 

Naj vam prinesejo veselje ob uporabi in spomin na prijeten čas, ki ste ga preživeli zase.

V kolikor med razpisanimi termini ne najdete primernega zase in bi se želeli delavnice udeležiti individualno, ali pa za svojo individualno skupino, se lahko dogovorimo za vam primernejši termin.

Za vsa dodatna vprašanja pišite na:

info@aleya-design.com

Za nepozabno ustvarjalno izkušnjo rezervirajte svojo delavnico.
bottom of page