top of page

POŠILJANJE & VRAČILA

POŠILJANJE

Dostava je na voljo po vsem svetu preko Pošte Slovenije. Za hitro pošiljanje se na vašo željo poslužujemo tudi DHL Express, za kar pa je potrebno doplačilo.

 

Kdaj bo moje naročilo odposlano?

Vaši artikli bodo zapakirani in poslani v roku 2 delovnih dni po zaključku naročila, razen če je obveščeno drugače.

 

Kdaj bo moje naročilo prispelo?

Časi pošiljanja se razlikujejo glede na vašo državo. Če naročate iz Slovenije, običajno traja 2 delovna dneva od pošiljanja paketa, da prispe na vaš izbrani naslov. Za naročila znotraj Evrope traja približno 3-5 delovnih dni, da vaše naročilo prispe, za preostali svet pa 1-4 tedne.

 

Koliko stane pošiljanje?

Stroški pošiljanja so odvisni od vaše lokacije in teže paketa. Ko dodate svoje izdelke v košarico in nadaljujete z blagajno, bodo stroški pošiljanja samodejno izračunani na podlagi teh dveh spremenljivk.

 

Upoštevajte, da lahko za naročila zunaj EU veljajo uvozne pristojbine.

 

Ali ponujate brezplačno dostavo?

Trenutno ne ponujamo možnosti brezplačne dostave, vendar bodite pozorni na morebitne posebne ponudbe, ki lahko vključujejo to možnost.

 

Ali lahko izdelke prevzamem sam? Ja! Če ste v bližini, lahko svoje naročilo oddate preko spleta in ga sami prevzamete v Aleya design studiu , Cesta borcev 7, 1235 Radomlje. Lahko pa nakup opravite kar v studiu po predhodni najavi.

Ali lahko prekličem naročilo?

Če svojega naročila še niste zaključili, ga lahko kadar koli prekličete tako, da izbrane izdelke preprosto odstranite iz košarice. Če ste naročilo že zaključili in ga želite preklicati, nam nemudoma pošljite e-pošto na andreja.krizman@gmail.com! Če vaše naročilo še ni bilo odposlano, bomo naročilo preklicali in vam vrnili denar. Če je bilo vaše naročilo že odposlano in je na poti, boste morali počakati, da vaše naročilo prispe, in ga nato na svoje stroške poslati nazaj. Povratni naslov je: ANDREJA KRIŽMAN, Cesta borcev 7, 1235 Radomlje, Slovenija. Denar vam bomo vrnili v 2 tednih (brez stroškov pošiljanja) na vaš račun, ko se artikli nepoškodovani vrnejo nazaj v naš studio. Če artikli prispejo poškodovani, niste upravičeni do vračila.

VRAČILA & MENJAVA

Moje naročilo je prispelo, vendar ni tisto, kar sem pričakoval. Ali ga lahko vrnem?V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov lahko prejeto naročilo vrnete brez utemeljitve in dodatnih stroškov. Če vam izdelki, ki ste jih naročili in prejeli, niso všeč, mi jih lahko pošljete nazaj. Prosimo, pošljite mi e-pošto na andreja.krizman@gmail.com in me o tem najprej obvestite. Poštnino boste morali urediti sami in jo tudi plačati. Ko prejmem artikle nazaj, vam bom vrnila denar, ne pa tudi stroškov pošiljanja. Artikle vrnite na naslov: ANDREJA KRIŽMAN, Cesta borcev 7, 1235 Radomlje, Slovenija. Izdelki morajo biti neuporabljeni in vrnjeni v originalni embalaži, priporočeno in brez odkupnine. Če se predmeti vrnejo v studio poškodovani, ali če ste jih že uporabljali, niste upravičeni do vračila.

Prejel sem poškodovan artikel. Kaj naj naredim?

Zelo mi je žal, da to slišim! Prosimo, pošljite mi e-pošto na andreja.krizman@gmail.com in mi povejte vse o tem. Več podrobnosti mi posredujete, tem bolje je. Prosim, fotografirajte poškodovan predmet in ga priložite svoji e-pošti. Če je tudi škatla, v kateri je vaš predmet, poškodovana, jo tudi fotografirajte in mi jo pošljite. Prosimo, ne pozabite vključiti številke naročila. Ko prejmem vaš e-poštni naslov, vam bomo v 2 tednih ponudila nov artikel ali vam vrnila denar (brez stroškov pošiljanja).

Artikla vam ni treba poslati nazaj.

Naročilo sem prejel, vendar artikli niso enaki tistim, ki sem jih naročil.

Izdelki so narejeni ročno. Trudim se, da se fotografija v spletni trgovini kar najbolje ujema z izdelkom, a določene razlike so kljub temu možne. Če se vam zdi, da izdelek preveč odstopa od vaših pričakovanj, mi lahko to sporočite in ga v roku štirinajstih dni vrnete. Povrnila vam bom kupnino.

Prosimo, pošljite mi e-pošto na andreja.krizman@gmail.com in me o tem najprej obvestite. Poštnino boste morali urediti sami in jo tudi plačati. Ko prejmem artikle nazaj, vam bom vrnila denar, ne pa tudi stroškov pošiljanja. Artikle vrnite na naslov: ANDREJA KRIŽMAN, Cesta borcev 7, 1235 Radomlje, Slovenija. Izdelki morajo biti neuporabljeni in vrnjeni v originalni embalaži, priporočeno in brez odkupnine. Če se predmeti vrnejo v studio poškodovani, ali če ste jih že uporabljali, niste upravičeni do vračila.

 

Prejel sem svoje naročilo, vendar bi rad nekaj artiklov zamenjal.

Če vam nekateri izdelki, ki ste jih naročili in prejeli, niso všeč, nam jih lahko pošljete nazaj in oddate novo naročilo. Prosimo, pošljite nam e-pošto na andreja.krizman@gmail.com in nas o tem najprej obvestite. Poštnino boste morali urediti sami in jo tudi plačati. Ko prejmemo artikle nazaj, vam bomo vrnili denar, ne pa tudi stroškov pošiljanja. Artikle vrnite na naslov: ANDREJA KRIŽMAN, Cesta borcev 7, 1235 Radomlje, Slovenija. Če se predmeti vrnejo v naš studio poškodovani, niste upravičeni do vračila.

bottom of page