top of page

TEČAJ VRTENJA GLINE NA LONČARSKEM VRETENU

Dotakni se gline in si dovoli, da te popelje na čudovito pustolovščino raziskovanja tvoje kreativnosti.


Toliko je modrosti zapisane v glini, ki čaka, da dobi obliko, toliko različnih možnosti ponuja košček matere zemlje. Z dotikom v glino vtisneš svojo iskro, ki prebudi modrost, ustvarjaš oblike in nastajajo zgodbe iz davne preteklosti, ki zaživijo v sedanjosti.

Gre za 3-mesečni individualni tečaj oblikovanja gline na lončarskem vretenu. Tečaj zajema 1x tedenski obisk po 3  šolske ure.
Naučim vas osnov vrtenja gline od kupčka gline do končnega uporabnega izdelka, vi pa imate na voljo še veliko časa za potapljanje v sam proces, ki iz vas izvablja kreativnost, ki jo izražate na svoj način.

Tečaja se lahko udeležite ob torkih med 10 in 12.15 uro dopoldan ali ob četrtkih med 16. in 18.15. uro popoldan. Cena tečaja, ki zajema 36 šolskih ur je 1800€. V ceno je vključen ves material in pripomočki, ter glaziranje in peka vaših izdelkov. Vse dodatne informacije dobite ob nakupu delavnice na vaš email naslov. Dogovorimo se tudi o vaših izbranih terminih. Za kakršnakoli dodatna vprašanja mi pišite na naslov: andreja.krizman@gmail.com

bottom of page